Skoči na vsebino

Prijava na ocenjevanje pridelkov in živilskih izdelkov za pridobitev certifikata kolektivne blagovne znamke Iz doline Soče- SPREMEMBA DATUMA

datum: 07.10.2021

kategorija: Novice

Zavod Dolina Soče sporoča, da je objavljen nov datum za ocenjevanje pridelkov in živilskih izdelkov za pridobitev certifikata kolektivne blagovne znamke IZ DOLINE SOČE. Ocenjevanje bo potekalo bo v petek, 29. 10. 2021, na ta dan tudi dostavite izdelke (za vsak izdelek 2 kosa – eden je za ocenjevanje, drugi za fotografiranje) do 9. ure v Sirarski muzej Mlekarne Planika Kobarid (Gregorčičeva ulica 32). Ob dostavi izdelkov, nas opozorite, če je potrebno izdelek hraniti v hladilniku. Tudi prijavnice lahko pošljete še ta teden.

Vse zainteresirane vabimo, da svoje pridelke in izdelke prijavijo z izpolnjeno vlogo in prijavnico (za vsak izdelek svojo), ki jih najdete v priponki. Ne pozabite na kopije dokazil - če jih nimate to zapišite v vlogi in prijavnici. Kdor potrebuje pomoč pri izpolnjevanju naj se obrne na  (TIC Tolmin) ali pokliče koordinatorko Tjašo Bizjak na 041 753 011. Vloge in prijavnice pošljite po elektronski pošti na tjasa.bizjak@dolina-soce.si  ali na naslov TIC Tolmin, Petra Skalarja 4, 5220 Tolmin. Ocenjevanje je brezplačno, certifikat velja 2 leti.

1 RAZPIS za KBZ Iz Doline Soče (12).docx

2 VLOGA KBZ Iz Doline Soče (2).docx

3b Prijava pridelkov in živilskih izdelkov KBZ Iz Doline Soče.docx