Skoči na vsebino

Vabilo na brezplačni delavnici - vključitev v kolektivno blagovno znamko Iz Doline Soče

datum: 27.03.2023

kategorija: Novice

Zavod Dolina Soče vabi vse ponudnike rokodelskih izdelkov in izdelkov unikatnega in industrijskega oblikovanja, pridelkov in prehranskih izdelkov ter jedi in pijač, postreženih na gostinski način, ki bi želeli svoje izdelke in storitve vključiti v certifikacijsko shemo kolektivne blagovne znamke Iz Doline Soče, na brezplačni delavnici, ki bosta potekali v ponedeljek, 3. 4. 2023, v Hotelu Dvorec (Mestni trg 3, Tolmin).

Delavnici bodo vodili: prof. dr. Janez Bogataj, Vid Štuhec, dr. Jana Vilman, Mojca Polak, mag. trženja v turizmu, in mag. Marlena Škvarča.

 Znamka Iz Doline Soče je zagotovilo za najvišjo kakovost izdelkov in storitev iz Doline Soče. Kar je Iz Doline Soče, je preverjeno vrhunsko, lokalno in sonaravno. Za tem stojimo domačini, ki smo zvesti naravi, zvesti tradiciji, zvesti sebi. Kar je Iz Doline Soče, je zato zagotovo dobro.

 Razpored:

14.00–17.00 Interaktivna delavnica za jedi in pijače, postrežene na gostinski način

16.00–18.00 Delavnica za rokodelske izdelke in izdelke unikatnega in industrijskega oblikovanja

Zaželeno je, da na delavnicah pokažete svoje izdelke (če je mogoče), saj bodo prisotni predstavniki ocenjevalne skupine in strokovni svetovalci, ki vas bodo lahko usmerjali pri nadaljnjem razvoju izdelkov in storitev.

Po delavnicah bo na spletni strani www.dolina-soce.si objavljen javni razpis in datumi brezplačnih individualnih svetovanj, na katere se boste lahko prijavili.

 Vljudno vas prosim, da svojo udeležbo na delavnicah potrdite do petka, 31. 3. 2023, do 12. ure na tjasa.bizjak@dolina-soce.si ali na telefon 041 753 011.

 Več informacij o projektu www.soca-valley.com/izdolinesoce.