Skoči na vsebino

Poziv rokodelcem k prijavi izdelkov za pridobitev certifikata Iz Doline Soče

datum: 11.06.2021

kategorija: Novice

Spoštovani!

Rokodelce iz območja Doline Soče (občina Bovec, Kobarid, Tolmin in Kanal ob Soči) ponovno pozivamo, da do 15. 6. 2021 prijavijo svoje rokodelske izdelke ter izdelke unikatnega in industrijskega oblikovanja na brezplačno ocenjevanje za pridobitev pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke destinacije Dolina Soče. Prijavnico je potrebno izpolniti do 15. 6. 2021, izdelke pa se dostavi na dan ocenjevanja, 29. 6. 2021 do 11. ure v Zeleno Hišo, Kobarid (Trg svobode 16).

S kolektivno blagovno znamko Iz Doline Soče želimo poudariti in izpostaviti prepoznavnost rokodelskih izdelkov, pridelkov in živilskih izdelkov ter jedi in pijač postreženih na gostinski način ter njihovih ponudnikov na območju podeljevanja pravice do uporabe KBZ Iz Doline Soče, ki pokriva območje štirih občin Destinacije Dolina Soče. Ocenjevanja za pridelke, živilske izdelke ter jedi in pijače bodo potekala v oktobru in novembru.

Veselimo se sodelovanja in se zavedamo, da lahko le z vašo pomočjo dosežemo višjo kakovost in prepoznavnost ponudbe z lokalno dodano vrednostjo certificirane s KBZ Iz Doline Soče.

Prijavnico in dodatne informacije najdete na povezavi https://www.soca-valley.com/sl/poslovne-strani/razpisi-in-javna-povabila/2021040910443472/razpis-za-pridobitev-pravice-do-uporabe-kolektivne-blagovne-znamke-destinacije-dolina-soe/ ali pri koordinatorici projekta Tjaši Bizjak (tjasa.bizjak@dolina-soce.si).

 

Lep pozdrav.

 

dolina soče logo