Skoči na vsebino

PREDSTAVITEV SPLETNE STRANI TRŽNICA NA BORJAČU

datum: 05.03.2021

kategorija: Novice

Izročilo in vrednote usmerjajo našo lokalno pridelavo ter nam pomagajo ohranjati tradicionalno kulinariko in prehranske navade. Te so pomemben del naše identitete. Trdno odločeni ohraniti lokalno bogastvo tudi za bodoče rodove, smo v skladu s trajnostno naravnanostjo ter težnjami za boljšo samooskrbo razvili portal Tržnica na borjaču.

Projekt sta s skupnimi močmi uresničili Mestna občina Nova Gorica in Občina Ajdovščina, podprli sta ga tudi Občina Renče-Vogrsko in Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina.

Ponudniki iz Vipavske doline portal že s pridom uporabljajo. Z njegovo pomočjo predstavljajo in tržijo svojo ponudbo, hkrati pa imamo potrošniki na enem mestu zbrane sveže, sezonske lokalne pridelke in izdelke.

V torek, 2. marca smo v sodelovanju z Idrijsko-cerkljansko razvojno agencijo in TIC Kanal organizirali spletno predstavitev novega spletnega portala Tržnica na borjaču za ponudnike z idrijsko-cerkljanskega in kanalskega območja.

Vabimo vas, da s svojo ponudbo obogatite Tržnico na borjaču tudi vi.

Brezplačno lahko objavljali oglase s svojo aktualno ponudbo, kupce pa informirate o širši ponudbi kmetije ali podjetja ter o priznanjih in certifikatih, ki dokazujejo kakovost vaše ponudbe. Svoje oglase lahko objavljajo le ponudniki z registrirano kmetijsko dejavnostjo, dopolnilno dejavnostjo na kmetiji ali ustrezno gospodarsko dejavnostjo s področja predelave lokalnih pridelkov.  

Vabimo vas, da se pridružite Tržnici na borjaču (bodisi kot ponudniki bodisi kot kupci). Podrobna navodila najdete na naslednji povezavi: https://trznicanaborjacu.si/kako-deluje-trznica/.

Za več informacij in odgovore na morebitna vprašanja kontaktirajte Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina na telefonsko številko 05 365 36 00 ali na elektronski naslov info@rra-rod.si.

 

05_Trzbica_na_borjacu  04_trznicanaborjacu  01_Trznica_na_borjacu  02_trznicanaborjacu  03_trznicanaborjacu