Skoči na vsebino

KOLEDAR PRIREDITEV ZA LETO 2020

datum: 03.12.2019

kategorija: Novice

 

Spoštovani,

v prilogi vam pošiljamo tabelo in vas naprošamo, da vanjo vpišete podatke o prireditvah, ki jìh nameravate organizirati v letu 2020.

Informacije o prireditvah Turistično informacijski center Kanal zbira z namenom objave na TIC-evi spletni strani, Facebook profilu TIC Kanal ter za potrebe informiranja občanov, turistov in medijev. Zbiramo informacije le o javnih prireditvah, na katere vabite širšo javnost. Internih dogodkov (npr. občni zbor društva) ni potrebno vpisovati v priloženo tabelo.

Zbrane podatke o prireditvah bomo vnesli v Koledar prireditev za leto 2020, ki ga bo prejela vsaka organizacija, lokalni ponudniki, šoli v Občini in mediji. Ta koledar je informativne narave, zato je potrebno tekom leta TIC Kanal obveščati o spremembah oz. nam pošiljati dodatne informacije glede prireditev (plakate, manjkajoče podatke, kot so npr. ura dogodka, lokacija, itd. za katere se mogoče na začetku leta še ne ve).

Spremembe pri prireditvah oz. plakate za objavo pošiljajte na tic.kanal@siol.net.

Prosimo, da nam izpolnjeno tabelo vrnete najkasneje do petka, 17. januarja 2020. Lahko jo pošljete na naslov Občina Kanal ob Soči, Trg svobode 23, 5213 Kanal, jo oddate v tajništvu občine ali pošljete po e-pošti na naslov tic.kanal@siol.net.

Tabela je na voljo tudi na TIC-evi spletni strani (www.tic-kanal.si) pod rubriko “Novice”.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 05/ 39 81 215 ali preko e-naslova tic.kanal@siol.net.

Zahvaljujem se vam za sodelovanje in vam želim uspešno in zdravo leto 2020,

Nika Testen
TIC KANAL

 

Poslano:                                                      

  • vsem društvom in krajevnim skupnostim v Občini Kanal ob Soči
  • Osnovni šoli Kanal in Osnovni šoli Deskle.

 

TABELA