Skoči na vsebino

2. javni poziv LAS Dolina Soče

datum: 18.01.2018

kategorija: Novice

2. Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje Strategije lokalnega razvoja za lokalno akcijsko skupino LAS Dolina Soče za programsko obdobje 2014–2020 v letu 2018.

Lokalna akcijska skupina LAS Dolina Soče obvešča, da je od 17. januarja dalje objavljen javni poziv prebivalcem občin Bovec, Kanal ob Soči, Kobarid in Tolmin za leto 2018.

S pomočjo omenjenega poziva se bo iskalo in izbralo tiste operacije, ki bodo pripomogle k uresničitvi ciljev, zastavljenih v strategiji lokalnega razvoja za programsko obdobje 2014–2020.

Javni poziv bo odprt do 16. marca 2018, skupaj z dokumentacijo pa je dostopen tukaj.

Sredstva za sofinanciranje je LAS dodelilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP) v okviru Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP) in Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo (ESPR).

Več informacij: http://lasdolinasoce.si/javni-pozivi/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V prihodnjih dneh bo javni poziv zainteresiranim podrobneje predstavljen tudi v sklopu delavnic, ki bodo potekale ob 17. uri, in sicer:
•    TOLMIN - petek, 26. januar, v sejni sobi Posoškega razvojnega centra (Trg tigrovcev 1, prvo nastropje)
•    KOBARID - ponedeljek, 29. januar, v Domu Andreja Manfreda (Gregorčičeva 20)
•    BOVEC - sreda, 31. januar, v Podeželjski hiši (Trg golobarskih žrtev 2)
•    KANAL - četrtek, 1. februar, v Gotski hiši (Pionirska 8)