Skoči na vsebino

Koledar dogodkov v Občini Kanal ob Soči za leto 2018

datum: 07.12.2017

kategorija: Novice

TIC Kanal je pričel z zbiranjem podatkov o dogodkih za leto 2018, zato vsa društva, krajevne skupnosti in šoli v občini Kanal ob Soči vabimo, da nam posredujete podatke o dogodkih, ki jih boste organizirali v letu 2018.

Podatke o dogodkih (naziv dogodka, datum in ura, lokacija, kontaktna oseba) TIC Kanal zbira z namenom priprave koledarja dogodkov za leto 2018, objave dogodkov na TIC-evi spletni strani in FB strani TIC Kanal, v lokalnem časopisu Most ter za potrebe informiranja občanov, turistov in medijev. Dogodek, ki je objavljen na TIC-evi spletni strani je hkrati objavljen tudi na občinski spletni strani ter na portalu www.mojaobcina.si (portal www.mojaobcina.si ima povezavo tudi na facebook stran).

Podatke lahko vpišete v tabelo, ki jo prilagamo temu obvestilu, najdete pa jo tudi na spletni strani www.tic-kanal.si, pod rubriko Novice. Tabelo s podatki nam posredujte najkasneje do ponedeljka, 15. januarja 2018 na naslov Občina Kanal ob Soči, TIC Kanal, Trg svobode 23, 5213 Kanal, jo oddate osebno v TIC-u Kanal, Pionirska 2, Kanal ali jo pošljete po e-pošti na naslov nika.testen@tic-kanal.si.

Zbrane podatke o dogodkih bomo vnesli v koledar dogodkov za leto 2018, ki ga bo prejelo vsako društvo, šoli, ponudniki v Občini, turistične organizacije po Sloveniji, mediji, …

Plakate o dogodkih, ki nam jih pošiljate preko celega leta, vas prosimo, da nam jih posredujete tudi v .jpg obliki, da jih lahko objavimo na FB strani TIC Kanal.

V kolikor pride do sprememb podatkov o dogodkih tekom leta vas prosimo, da nas o tem sproti obveščate preko e–pošte ali tel. št. 05 39 81 213 / 215, da ne bi zainteresiranim posredovali napačnih informacij o dogodkih oz. bi bili napačni podatki o dogodkih vidni na vseh omenjenih portalih.

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav,

Nika Testen, TIC KANAL

                                                                      

TABELA