Skoči na vsebino

Kino v gozdu

od 24.08.2022 do 24.08.2022

Kanal - Kanal

Vabimo vas na ogled slovenskega filma »INVENTURA«, ki je nastal v režiji Darka Sinka ter bo predvajan v Parku Pečno v Kanalu, in sicer v sredo, 24. avgusta 2022, ob 20. uri. Glavni igralec filma Radoš Bolčina bo naš gost.

Ta projekcija bo že osma v sklopu filmskih večerov »Kino v gozdu«, ki jih skupaj pripravljamo ekipi Kinoateljeja in Parka Pečno.

Za čim bolj udobno doživetje filma svetujemo, da si s seboj prinesete udobna sedala ali ležišča, toplo obleko ter odganjalce komarjev. Preventivno.

O filmu: ????????????????????????????????????

Darko Sinko, Slovenija, 2021, 106 min
Boris Robič je povsem običajen človek, preveč običajen, da bi bil komu v napoto. A nekega dne po večerji nekdo strelja nanj skozi okno. Ker policija ne najde osumljencev, primer kmalu zaključi. Boris pa se s tem ne more sprijazniti in sklene, da bo zadevo raziskal sam.
Vesna za najboljšo režijo, glavno moško vlogo, stransko moško vlogo in izvirno glasbo, posebna omemba Art kino mreže Slovenije in nagrada za najboljši prvenec.
???????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???? ????̌????????????????????????, ????̌???????????????? ???????????????????????? ???????????????????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????????????????? ???? ???????????????? ???????? ????????????????????????????????????????. ???????????????????????????? ???????? ????????????̌ ???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ???? ????????????????????̌???????????????? ????̌????????????, ???????? ???????? ???????????????????????? ????????????̌ ????????????̌???????????? ???????????????????????????????????? ???????? ????????????̌????????????????, ???????? ???????? ???????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????? ????????????̌???????????????? ????????????????????????, ???????? ???????????? ???????????? ????????????????????̌ ???????????????????? ???????? ????????????????????????????????????????, ????????????????????????????????????.« - Darko Sinko

Letni Kino 2022  VABILO