Skoči na vsebino

Kolesarim, da pomagam!

datum: 17.08.2017

kategorija: Novice

Lions klub Idrija in Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica VABITA
v sodelovanju s severnoprimorskimi Lions klubi na dobrodelno kolesarsko akcijo po Severni Primorski KOLESARIM, DA POMAGAM!
S kolesi se bomo podali na 150-kilometrsko krožno kolesarjenje.

Začetek je predviden v soboto, 2. septembra 2017, z zborom ob 9. uri pred Modro dvorano v Idriji. Na dvodnevni poti bomo prvi dan prevozili približno 70 kilometrov od Idrije, prek Cola do Ajdovščine in naprej skozi Vogrsko, Šempeter pri Gorici do Nove Gorice, kjer se bomo ob 17.45 uri pridružili zabavi Radia Robin.
Drugi dan, v nedeljo, 3. septembra 2017, nadaljujemo od Nove Gorice proti Tolminu, Mostu na Soči do Idrije, ko prekolesarimo približno 80 kilometrov.

Vabimo vse ljudi dobrega srca, ljubitelje kolesarjenja in rekreacije, člane različnih klubov in društev, da se nam pridružijo na tej krožni poti. K vabilu je priložen tudi zemljevid ter prijavnica. Časovnico z navedbo krajev in terminov, kjer bomo kolesarili vam bomo poslali naknadno.

Od vsakega udeleženca je zaželen prostovoljni prispevek, ki znaša za oba dneva kolesarjenja 30 evrov, za dan 15 evrov, za posamezno etapo pa 10 evrov. Zbrani denar te dobrodelne akcije namenjamo Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica za izvajanje programa Pomoč slepim in slabovidnim pri premagovanju gibalnih in komunikacijskih ovir.

Denarna sredstva v okviru omenjene akcije zbiramo tudi na TRR SI56 1915 7501 2408 532 LIONS KLUBA IDRIJA (koda namena: CHAR, namen: Kolesarim, da pomagam).
Pridružite se nam v čim večjem številu ter pokažite svoje veliko človeško in kolesarsko srce!

Kolesarski zdravo!
Stojan Kokošar,
predsednik Lions kluba Idrija

Igor Miljavec,
predsednik Medobčinskega društva slepih in
slabovidnih Nova Gorica

Zemljevid

Prijavnica