Koledar dogodkov v Občini Kanal ob Soči za leto 2017

datum: 29.11.2016

kategorija: Novice

 

TIC Kanal je pričel z zbiranjem podatkov o dogodkih za leto 2017, zato vsa društva, krajevne skupnosti, šoli in ponudnike v občini Kanal ob Soči, vabimo, da nam posredujete podatke o dogodkih, ki jih boste organizirali v letu 2017.

Podatke o dogodkih (naziv dogodka, datum in ura, lokacija, kontaktna oseba) Turistično informacijski center Kanal zbira z namenom objave na TIC-evi spletni strani ter za potrebe informiranja občanov, turistov in medijev. Dogodek, ki je objavljen na TIC-evi spletni strani je hkrati objavljen na občinski spletni strani ter na portalu www.mojaobcina.si (povezava na fb stran).

Podatke lahko vpišete tudi v tabelo, ki jo prilagamo temu obvestilu. Podatke nam posredujte najkasneje do petka, 13. januarja 2017 na naslov Občina Kanal ob Soči, TIC Kanal, Trg svobode 23, 5213 Kanal, jih oddate osebno v TIC-u Kanal, Pionirska 2, ali pošljete po e-pošti na naslov tic.kanal@siol.net.

Zbrane podatke o dogodkih bomo vnesli v koledar dogodkov za leto 2017, ki ga bo prejelo vsako društvo, šoli, ponudniki v Občini in mediji. Športni dogodki bodo posredovani v objavo na portal www.rekreacija.si, informacije o večjih dogodkih v občini pa bomo posredovali RTV Sloveniji za objavo v oddaji Na lepše (napovednik dogodkov) ali na njihovi fb strani.

V kolikor pride do sprememb podatkov o dogodkih vas prosimo, da nas o tem sproti obveščate preko e–pošte ali telefona, da ne bi zainteresiranim posredovali napačnih informacij o dogodkih oz. bodo napačni podatki o dogodkih vidni na vseh omenjenih portalih.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 05/ 39 81 215 ali preko e-naslova tic.kanal@siol.net.

TABELA

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav,

Nika Testen, TIC Kanal