Naj športnik občine Kanal ob Soči za leto 2010

datum: 17.01.2011

kategorija: Novice

V roku nekaj tednov, bo (tudi letos) potekal javni izbor Naj športnika občine Kanal za leto 2010.

Ker hočem stvari narediti čimbolj transparentno z namenon, da res izberemo naj (individualnega) športnika z stalnim bivališčem (to pomeni, da lahko tudi ne živi v naši občini ampak trenira in nastopa za klub ali društvo izven občine) v občini Kanal ob Soči, Vas vljudno vabimo, da mi posredujete vaše favorite. Da je nekdo lahko favorit mora zadostovati spodnjim kriterijem:

Pogoji, ki so nujno za kandidaturo so:
- posameznik (velja tudi za posameznice) je v letu 2010 dosegel: 1., 2., ali 3. mesto na državnem nivoju ali celo visoko uvrstitev na mednarodnem nivoju. Ta rezultat je posameznik dosegal vsaj v mladinski, če ne v članski konkurenci;
- poleg izbora najšportnika bomo letos predlagali v izbor tudi "naj-mlajšega športnega talenta občine":
- da lahko nekoga predlagate v izbor mora, zanj-o veljati, da je star-a do 15. let, torej, (po starosti ni ne mladinec niti član) in je na državnem prvenstu kot posameznik dosegel izjemen rezultat (1, 2 ali 3. mesto) ter, da je celo na mednarodnem nivoju nadpovprečno zastopal "domače" barve (ni nujen pogoj za kandidaturo).

Hvala za pomoč in pričakujemo vaše kandidate v roku 7 dni, torej do 25.1. do 12 ure.

Prosim, da h kandidaturi priložite poleg imena kandidata ter dosežke v lanskem letu, ki ga kvalificirajo kot možnega najšportnika občine tudi telefonski kontakt predlagatelja ali celo kandidata. V kolikor ne bo kontakta kandidat ne bo evidentiran.

Lepo pozdravljeni,

Blaž

GSM: 041 92 06 66