Apartma in Glamping Humarji

Apartma Humarji
Humarji 1
5215 Ročinj

Tel.: 00386 41 467 879 (Lilijana)
Tel.: 00386 41 734 853 (Tone)
E-mail: apartma.humarji@gmail.com

Apartma Humarji se nahaja v bližini italijanske meje, 15 minut vožnje od zgodovinskega Kanala ob Soči in 10 minut od glavne ceste Nova Gorica - Tolmin. To mirno stanovanje v velikosti 70m2 se nahaja v pritličju zasebne domačije, na hribu s pogledom na čudovito dolino Soče, obkroženo z naravo. Idiličen kraj za počitek ali aktivnost v številnih dejavnostih, ki jih regija ponuja. Priljubljeno območje za kolesarje, motoriste, pohodnike, kajakaše, plezalce in ljubitelje narave. Apartma Humarji se nahaja v bližini znane kolesarske poti in panoramske ceste iz Kobarida - preko hriba Kolovrat - do Goriških Brd, slovenske vinske regije. Prav tako je zelo blizu znamenita Pot miru od Alp do Jadrana in Julijana Trail.

Popolnoma prenovljen apartma s klimo je za 4+2 osebi. Velika spalnica ima zakonsko posteljo in enojno posteljo, v dnevni sobi pa je postelja in raztegljiva sedežna garnitura. Ima zasebno kopalnica s tušem. Kuhinja je popolnoma opremljena s pomivalnim strojem, z mikrovalovno pečico in običajno pečico. Terasa, pokrita z vinsko trto, ponuja senco, žar in panoramske razglede na dolino Soče, prelepe sončne vzhode in sončne zahode. Na voljo je brezplačen brezžični internet, hramba koles ali motorjev pod nadstreškom in parkirišče. Najbližja trgovina z živili je oddaljena deset minut vožnje do Ročinja ali 15 minut vožnje do Kanala.

Čas prijave je od 16:00 do 20:00 popoldne ali po dogovoru, čas odjave pa je do 10:00.
 

Cenik: 

Apartma za 4 osebe +2 pomožni ležišči

Pred in po sezona: 55 EUR/dan

Sezona (junij - september): 60 EUR/dan

Glavna sezona (julij, avgust): 70 EUR/dan

Čiščenje: 15 EUR

Doplačila in popusti

Bivanje 1 nočitev: + 20%

Bivanje več kot 7 nočitev: - 15%

(V ceno ni všteta turistična in promocijska taksa)
 

Na voljo kopalnica s tušem, popolnoma opremljena kuhinja, terasa, žar, wi-fi, parking.

Možnost uveljavljanja turističnih bonov: DA.

hiša z apartmajem1DnevnaJedilnica 3SpalnicaDSC_3896DSC_3879WC 1Vhod7.Jedilnica 1a9 TerasaCingalcahiša z apartmajem1Glamping (3)Glamping (2)