Skoči na vsebino

DODATEN TERMIN ZA KONZULTACIJE ZA ROKODELSKE PONUDNIKE

od 19.04.2021 do 19.04.2021

Kanal

Razpis za pridobitev pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke destinacije Dolina Soče – DODATEN TERMIN ZA PRVE KONZULTACIJE ZA ROKODELSKE PONUDNIKE

S kolektivno blagovno znamko Iz Doline Soče želimo poudariti in izpostaviti prepoznavnost rokodelskih izdelkov, pridelkov in živilskih izdelkov ter jedi in pijač postreženih na gostinski način ter njihovih ponudnikov na območju podeljevanja pravice do uporabe KBZ Iz Doline Soče, ki pokriva območje štirih občin Destinacije Dolina Soče (Bovec, Kobarid, Tolmin, Kanal ob Soči). 

Pogoje za pridobitev pravice do uporabe KBZ Iz Doline Soče, prijavnice in termine ocenjevanj v letu 2021 preverite narazpis za pridobitev pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke destinacije Dolina Soče. 

V naslednjih tednih bomo organizirali več individualnih konzultacij, najprej za rokodelske izdelke. Predvidene konzultacije 8. 4. 2021 odpadejo zaradi zaprtja države, poleg 14. 4. 2021 pa smo odprli še dodaten termin, to je 19. 4. 2021. Konzultacije bodo potekale čez cel dan, zato je potrebna rezervacija termina. Prosim, da pri prijavi navedete telefonsko številko.

Za prijavo na konzultacije in podrobne informacije se lahko obrnete na Tjašo Bizjak, ki je na voljo

na telefonski številki 041 753 011 in prek elektronske pošte: tjasa.bizjak@dolina-soce.si

 

Veselimo se sodelovanja in se zavedamo, da lahko le z vašo pomočjo dosežemo višjo kakovost in prepoznavnost ponudbe z lokalno dodano vrednostjo certificirane KBZ Iz Doline Soče.