Skoči na vsebino

PREDAVANJA IN DELAVNICE ZELIŠČNEGA CENTRA

od 22.02.2013 do 22.02.2013

Grgarske Ravne - Grgarske Ravne, Zeliščni center Herbitium

V imenu partnerstva projekta KROG:Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija

vabi na PREDAVANJA IN DELAVNICE ZELIŠČNEGA CENTRA, ki bo v petek, 22. 2. 2013, ob 17. uri v Grgarskih Ravnah, Zeliščni center Herbitium.
Delavnico bodo izvedli sodelavci Zeliščnega centra Herbitium.

Vsebina: Na delavnici se boste udeleženci seznanili z enostavnimi postopki predelave zelišč – s postopkom izdelave mil iz naravnih materialov. Spoznali boste, kaj je milo, njegove sestavine oziroma osnovni recept, pripomočke, ki jih potrebujete za pripravo mila, postopek pridobivanja ter navodila za varno delo.

Predavanje je primerno za tiste, ki se z zelišči že ukvarjate, ljubiteljsko ali profesionalno. Delavnica bo izvedena tako, da boste udeleženci po zaključku usposobljeni za samostojno izdelavo mila.

Udeležba je za slušatelje brezplačna, prijave zbiramo do zasedbe prostih mest na telefonski številki 05 37 43 911 ali po elektronski pošti izobrazevanje@icra.si.

Izobraževanje bo izvedeno v okviru projekta KROG, ki je financiran s pomočjo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Organ upravljanja za program razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2012 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.


Vljudno vabljeni!