Skoči na vsebino

PREDAVANJE: USPEŠNI PRIMERI TRŽENJA VRTNIN

od 12.02.2013 do 12.02.2013

Kobarid - Kobarid, Zelena hiša

V imenu partnerstva projekta KROG:Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija
Kobarid, Zelena hiša

PREDAVANJE zaradi vremenskih razmer PRELOŽENO NA 26.2.2013

VABI NA PREDAVANJE: USPEŠNI PRIMERI TRŽENJA VRTNIN,
ki bo 12. 2. 2013, ob 17.00 uri v Kobaridu, Zelena hiša.

Vsebina: V zadnjih letih so se razvile številne oblike trženja svežih vrtnin, od direktne prodaje na domu, na lokalnih tržnicah, v okviru večjih trgovskih centrov, potujoče trgovine, do partnerskega kmetovanja. Posebej uspešne so lahko ekološke kmetije, ki imajo predvsem v okolici večjih mest zelo velik potencial za trženje domačih pridelkov in izdelkov na kmetiji v lastni trgovini. Opažamo, da povpraševanje po tovrstnih pridelkih in izdelkih narašča. Na predavanju bomo prikazali vse možne oblike trženja vrtnin, prednosti takih oblik organiziranosti prodaje in sodelovanja s potrošniki.

Delavnico bo vodila Jana Bolčič, svetovalka specialistka za zelenjavarstvo pri KGZS Nova Gorica.

Udeležba je za slušatelje brezplačna, prijave zbiramo do zasedbe prostih mest na telefonski številki 05 37 43 911 ali po elektronski pošti izobrazevanje@icra.si.

Izobraževanje bo izvedeno v okviru projekta KROG, ki je financiran s pomočjo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Organ upravljanja za program razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2012 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.

Vljudno vabljeni!


logo



Projekt: KROG, LAS za razvoj