Skoči na vsebino

Mušje dirke

od 05.08.2007 do 05.08.2007

Levpa - Levpa

Si želite sproščenosti, dobre volje, smeha in zabave? Bi se radi preizkusili v jahanju oslov in občutili vse njegove nepredvidljivosti? Ali pa bi se mogoče pomerili v raznih družabnih igrah? Se še spomnite starih domačih jedi kot so kislo mleko, žganci, ocvirki, frtalja... Če ste "ZA", nas obiščite prvo nedeljo v avgustu in vse to boste tudi doživeli. Ne bo vam žal!

V nedeljo, 5. avgusta 2007, na praznik Marije Snežne, ki je zaščitnica nadavške cerkve, bomo ob 15.00 uri priredili v Levpi tradicionalne in vedno atraktivne "mušje dirke", na tekmovalni stezi pa se bodo ponovno preizkusili jahači na trmoglavih oslih ter poskrbeli za veselo vzdušje.

Za obiskovalce prireditve bomo pripravili družabne igre, aktiv podeželskih žena bo poskrbel za razstavo in prodajo domačega peciva, pripravili bomo bogat srečolov, v večernem času pa nas bo zabavala skupina MALIBU.

Skratka, nedeljsko popoldne z obilico zabave, humorja ter glasbe.

ŠKT DRUŠTVO LEVPA vas vabi v nedeljo, 5. avgusta 2007 na

praznik »SNEŽNICA«,ki se bo odvijala v športnem parku Levpa ter njeni okolici.

Program prireditve:
Ob 15.00 uri – MUŠJE DIRKE-predstavitev ekip in povorka s starimi vozovi in vpregami - družabne igre med ekipami - dirka posameznikov - podelitev nagrad.

Prireditev bodo popestrili:

-humorist in čarovnik TONI MEŽAN

-domačin TRBEŽNIKU JUŠTE

-razstava in prodaja domačega peciva in domače hrane

-bogat srečolov

Ob 20.00 uri ples s skupino MALIBU!

Prireditev bo povezoval TONI MEŽAN.

VSTOP PROST!

TO BO DOGODEK, KI GA NE SMETE ZAMUDITI!

VABLJENI!